Thursday, June 3, 2010

tagged!



oleh kerana encik hatim ni kurang kacak, so dia pon tagged la aku. hahaha. for the second time, terima kaseh encik hatim! tabik hormat sikit! hehe.


1-Adakah anda happy sekarang ?
err, yekot?

2-Kenapa anda happy ?
sebab dapat cekik abang aku! muahaha

3-Apa yang membuatkan anda happy?
- lepaking with family.
- lepaking with friends.
- academic success.
- shopping.
- drawing.
- him :)

4- Pernah tak anda dapat tagged ?
pernah. dua kali kot? ke tiga ek? tak ingat. kat U tak leh update. sob3. xpe, si encik Hatim dah tagged dua kali. tocey-tocey! hehe

5-Nyatakan warna yang anda suka
hijau, hijau, hijau, merah & hitam.


6-Apa yang kamu fikir orang yang tag kamu?
encik hatim? a very strong boy! hahahaha. kan? kan? ;p


7-Siapa yang ingin kamu tag?
- quyahh.
- miyoi.
- skin.
- shaza.

8-Nyatakan sifat orang yg anda tag. Nak tulis panjang berjela pun takpa. Asalkan anda happy.
  • QUYAHH - dia ni gila-sewel-senget-ting-tong. haha. bestfren from matric dulu. dia comel taw! hee. [sila belanja aku sebab aku puji ko].
  • MIYOI - dia ni coursemate aku. sifat dia lahiriah nye lah kan, rata-rata orang kata dia pendiam, betol ke weh? haha. ade yang cakap dia misteri. haha. suka-suka jek orang berkata-kata kan?
  • SKIN - ex-schoolmate & ex-classmate aku mase kat SBPIJ. sifat? urmm. pe ek skin? haha, pendiam, tapi kan, bila dah bercakap, boleh tahan gila-gila dia. betol tak skin? hehehe.
  • SHAZA - happy go lucky! seorang yang caring, suka bagi nasihat. :)

9-Adakah anda happy dengan apa yang anda ada?
yup! alhamdulillah, even ada yang menyedihkan, tapi tetap happy, sebab sebagai umat islam, kita kena redha dengan semua ketentuan Allah. :)


5 comments:

hara mz said...

huhuh.sbb cm best tag ko.
lgpon ko bosan kt umah tu kan.
so,bnde ni bole mngisi mse terbazir ko tu haa..

syafi said...

haha. cis. cis. cis.

kheeyu tohid said...

hehe.*ak bace smbil sipu2 malu p.haha~ak blnje ko laU ko dtg klang.2 syarat 2..hhaaaaaa..... ye ke ak nie sewel,ak ase ko ag sewel.hakhakhak

syafi said...

quyahh: haha. xkesah la spe. kui3

miyoi said...

babe..kejadah aku misteri??bak meh spe yg ckp tu..
haha..

Related Posts with Thumbnails