Friday, June 18, 2010

sengih-sengih jom? :)

adik syafi cat grill rumah seharian. akibat terlalu banyak hidu VOC's fume dalam cat tu, sekarang tengah side effect. adehh. pening-pening di buatnya. VOC tu apa, carik kat google nanti yek. ehehe. so, mood nak update pun tergugat. banyak ni nak kongsi. tapi sebab takde mood, jadi malas. bila malas, terhasil la entry kontot untuk tayangan umum. sebab, nak ajak sengih-sengih dalam pening. hehehe. jom!

maybe ramai yang dah tengok, dah lama dah kot. tapi takpe, kata nak sengih-sengih. hee.


video

agaga. cumel kan? kan? sempoi jek. paling suka part high pitch. hehe. budak tu dah umoq berapa la agaknye. hehe. lagi satu, masa drummer tu terketuk jari singger. haha!
suci jek mereka. tak peduli pun orang lain. beautiful life of children. ohh, rindu zaman itu. hehe.

okehh, tu jek nak share. korang sengih tak? ;p


sila abaikan : sapa kenal die? nak mintak autograph. ekeke.


6 comments:

sueIM said...

sengih , sue sedang sengih :)

.S. said...

sedey gak lirik tuh.huhu.
pndi budak tuh nyanyi.
pndai bdk tuh men drum.ade bkt tuh.hehe
:))

shakey said...

ehh..mcm knal jek video nih..huhuhu

sizukaDeboss said...

haha.budak nih memang cool habes.

+akufobia+ said...

OK.da sengih.nak gulagula 1.

syafi said...

sue - ehehe. gud2.

shaza - haha. mmg brbakat diorang. agaga.

shakey - haha. sharing is caring

sis sizuka - tula psal.. ehehe..

akufobia - haha. spe yg nk bg? agaga..

Related Posts with Thumbnails