Tuesday, June 15, 2010

selongkarr ! Fuhh!!


pernah dengar kan? pernah kan? alaa, my boipren Awal Ashaari jadi pengacara tu! Fuhh! ahaha. dalam Fuhh! ni, ade segment Selongkar. haa, i like. tapi harapan jelah, syafi bukan artis pun kan. ehehe. ni kes selongkar bag after di tag oleh cik ana kita. nak sangat tengok isi kandungan bag kami ya? nah, amekk. haha.




actually, ada satu lagi. telefon bimbitku! tapi sebab ambil gambar ni pun guna phone tersebut, maka it's not present in the picture. hehe.

al-kisah macam ni, after ana tagged, terus rembat jek handbag yang tengah guna. so, inilah kandungan-kandungan bag tersebut. memang baru lepas hangout dengan family semalam, so kiranya nilah yang ada dalam bag masa keluar tu.

bought on raya tahun 2007. bag ni je guna kalau hangout. hehe.


benda biasa jek kan? ayat stereotype, "biasalah, perempuan.." hik hik hik. tapi syafi memang bawa pen pergi mana-mana. sebab mana tau kalau ada orang minta autograph info and ilmu yang berguna. bolah gak catat kan? takpun untuk kegunaan masa pergi bank. bukan banyak pun pen yang disediakan. itu pun kalau ada dakwat. hehe. itu jelah.

jom selongkar mereka pulak!
lelaki tak payah la, bukan bawa beg pun kan? hehe.


p/s: boleh tanya kenapa benda-benda itu yang ada. nanti saya jawab. hehe. chill!




13 comments:

kheeyu tohid said...

hahaha~mcm la ko xtaw ak lau kua xbwk beg.aish.xpe2.nt ak buad..sabar2...hehehe

shakey said...

yeke bnd2 ni ade dlm beg ko p?ke ko amek je alat mekap mk ko pastu sumbat dlm beg ko..hahaha..nota mekanik ke xde?muahaha..

shakey lgi.. said...

eh,lg satu..sjk bile abg awal ashaari tu bopipren ko???warhhh...AA hya ntok aku ok...hahaha

syafi said...

shakey : ahahaha! sengal la ko! pasni note mekanik akan sentiasa ad, jgn risaw la! hoho. AA? nno komen. kui3

sueIM said...

syafi ; tenkiu tag sue , tapi taley nak jwb lagi sbb bzy skit lyn bf*

tapi promise nnty sue jawab :)

syafi said...

sue - ekeke. xpe2. xkesahh. bf? wa3

sueIM said...

jgn lari dari landasan yerp ,
bf yg dimaksudkan ialah shuu~ buku sejarah !

:)

syafi said...

haha. wahh. gud2. brcinta dgn buke.. trbaek la kamu. ehehe..

ayin~weeweet said...

lotion kecik tu wangi kan..dpt free ek :p

syafi said...

ayin - aah2! hik2. ad yg beso. tp sbb beg kecik, lg prefer yg kecik tu. hee.

Ana Mardia said...

i likeeeeeeeee...waaaahhh hahahaha

syafi said...

ana - haha. suke ye kamu. hehe

taz said...

hehe. ada jugak. :) thanx visit :)

Related Posts with Thumbnails