Friday, September 4, 2009

i cant believe u cheatin' on me!



tajuk cam gempak jek. hehe. well, aku ade kwn pompuan ni. mmg set2 aku a kat unimap nih. lately, berlaku a kesah sedih yg x hingin dilalui oleh mane2 gurls pon kat dunie ni. huhu. go stret n dont belok2, ahad lepas die tersrempak dgn bf die nga dating ngan gurl len! hoh0..tragis2. sadis2. xpat aku bayangkan feeling die tyme tiuh. mnyirap fo sure. yg bes, mamat tuh ley lak wat2 xnmpk, siap lari2 sket dr die. penakut tol. kwn aku ni bek sgt. lau aku jd die, aku dtg kat hepi kapel tuh, tnye kabar mak ayah, abg kakak..pastu tnye a, "awek bru kew?", then senyum penoh mkne. fuhh. berasap. haha. eh,aku plak yg over. hehe.

no wonder a..b4 ni, mmt tu xrespon pon kat kwn aku tuh. senyap gitu jek. wat2 kwn aku tu cam xwujud jek. sian kot kat kwn aku. tp kitorg mmg da agak die curang. tp kwn aku ni ttp yakin n setia mnnti even dgn air mata. cewahh. hehe. finally, kantoi trang2 gitu. amek ko!
yg plik bin ajaib, ble kwn ak mnx clash, die xnk. atau erti kate len, xbg respon. ape kes? kan da ade awek len, let free a. ape ngat kwn aku tu xlaku ke nk crik len? ceh!

apepon, skrg, kwn aku da smakin epy+bahagie without him. da x nanges2 lg. normal a gurl. hehe. nanges jek. well to her who i think no need to mention her name, aku dedicate khas lagu ni tuk ko..aritu usha blek folder2 kapuk lam disk d, tu yg jumpe blik lagu ni. so,bes kot layan tyme2 situasi nih. hehe. well, cheer up!

(I can't believe) You've Cheated on Me!

i've got one big quetion for u,
did u need to make me feel blue,
if you sneak around on me,
so asta la vista baby!

#so many year we've been together
i cant believe u cheated on me
u said our love will last forever
i cant believe u cheated on me

#and remember this boy, im the one who walk away from u
and remember this boy, im the one who say gudbye

#so many years we've been together
i cant believe u cheated on me

#and remember this boy, im the one who walk away from u
and remember this boy, im the one who say gudbye

#and so u better think twice honey, if u wanna rolls the day
u better think twice honey and u gotta be nice
u better think twice honey if u wanna be a wise
u better think twice honey if u really wanna stay wif me

repeat #

i cant believe u cheated on me (3x)

mocca.


"kumbang bukan seekor. haha"




4 comments:

shikin said...

peh,mocca gak u pick beb!
mmg bess!hee.
kem salam kat membe ko tu au.cayalah.
perlukan hati sekeras batu utk tak nanges!

syafi said...

yeah..
haha
org pakar bg nshat..kui3

Anonymous said...

dr=kuput is nurhidayah~
yeah!!go babeh be strong gurl..
kami always menyaport dye...kan2 p??
heee~..
kalaw aku ader m-16,mmg dah lamew aku g dush2
kpale dye kasik terburai..
hohohoho(gelak dgn kejamnyer)=0

syafi said...

haah.
betol3.
xya m16.
kite pnjm traktor bajak padi dpn tuh,
kite bajak die.
muahahaha..(glak lg kejam)

Related Posts with Thumbnails