Saturday, September 5, 2009

cant take my eyes from u!




aku mmg da lame mnt die. dr awal die wujud lagi. fuhh. mmg tergoda a aku. hehe. smart. sporty. elegance. 'kacak'. huh,xtergambar aku kei
stimewaan die kat mata aku yg rabun nih. hehe. everytime ternmpk je die, sure mata aku xlepas dr tgk die dlm2. haha. dress up biru, putih, itam..kdg2 merah. huhu.

mase kat matrik, terbatas sket nk nmpk die. sbb du
k lam kolej. bkn ley kua slalu. lau nmpk kat kuantan time outing dlu, rase nk ajak amek gmbar je. amek gmbar pon jadik a..hoh0..
but now, dsbbkan kat unimap ni ley kua ikot suke, ble lepak2 kat kangar tuh, slalu sgt trjumpe die. aduss.. saje je lalu dpn aku. da la cmtu, ble kat campus tmn muhibbah plak, die mmg slalu kot ade. relax jek die lepak kat ctu. berba
ju itam. xpon biru. putih pon ade kdg2. haila..saba la ati..:(

die yg aku nk sgt2 tu..bkn la david beckham, apetah lagi asyraf muslim..tp die yg aku nk tu..jeng, jeng, jeng..

suzuki swift sport! ;)


itam smart gak ;)


waa..jeles tol tgk owg yg da memiliki kete ni. huhu. aish, ntah biler a aku dpt mrase idop 'bersama' kete ni. hehe. ade x sape2 nk bg free? haha.
lau la ade, pergh..epy nye idop..huhu. tp aku taw, brangan je a kan..hoh0..
yg bahaye nye aku ni, thp jeles aku kdg2 over tol. rase nk calar jek kete org len yg da memiliki die dlu. hehe. tp alhamdulillah..xpena lagi a wat. masih mmpu brfikir dgn waras. hik3. lg satu, bahaye taw lau time aku driving, si swift ni jalan kat sebelah ke..dpn ke.. blakang ke..dr arah brtentangan lg a..aku akn secara auto mlirik smpai ilang dr pndangan. hehe. gile kan?

slh satu planning jngke pnjg aku, mmg include a kete nih. lantak a time tu da ade kete2 yg lg hot. aku xpedulik. jnji aku suke. org nk kate pe pon, ade aku kesa? ;)


"creativity comes from the bottom of the heart"


5 comments:

amalcool . said...

haha
aku ngat ape ar td.
keta swift ke .
tu keta aku dooo

syafi said...

haha.
yeke?
bak meh,
bg aku calar satu 2 line..
hahaha(gelak kejam)
=)

Anonymous said...

p mmg............BELO!
ahakz~
aku agak dah td..xpew2 t tyme ko akad nikah ngan Q,aku bg ko naek free ea..round2 satu pekan tampin!hohohohoho=)

Anonymous said...

alaaa...lupew nak gtaw name aku..kat atas ni pengkomen nyer...ialah..
kupt!
bdk chomey lg baek hati~
heee~

syafi said...

haha..
bg naek jek?
bg sebijik a trus.
hik3

Related Posts with Thumbnails