Saturday, June 4, 2011

kerana mulut, mak ai rasa bersalahnya....

betul la orang kata kerana mulut badan binasa. adehh. kawan syafi baru lepas kehilangan kazen buat selama-lamanya. as a close friend, syafi mmg la bg support and takziah kat dia kan. tapi that nite, entah mcm mana, dia text syafi tanya sal sumthing yg i'm not sure, then die tnye pe yg syafi sure? dah la tengah mamai, so main jawab jek,
"xtahu la, yg aku sure ialah MATI, tp bile tu xtau la"

i said MATI. demmmmmm!

patut la moment after dat dia tibe-tibe cakap sepatah-sepatah. ingatkan dia sibuk ke, nak tido ke kan. sentap weh bila baru teringat syafi mention MATI. arghh..

maka bermula la sesi memohon maaf tak henti-henti. seyes rase guilty teramat. lagi-lagi bile die tak show pun yg die marah ke, maki hamun ke. he just said, "its ok.." fuhh, fuhhhh.. tlg la, maki la aku, sikit pun takpe. waaa..

i'm totally down. sendiri punya salah maaa.. he keep on silent. padan muke den. huhu..

what should i do? mak ai, tak tenang rase hidup. yakuza, i'm sorry beb! T__T

2 comments:

alif haris said...

hurmm takziah buat kwn tu ye .. huhu

syafi said...

tulah, xpatut kn ckp cmtu? huu. :(

Related Posts with Thumbnails